Pages

Wednesday, December 15, 2010

we are happy family~

assalamualaikum,
seperti family2 yang lain,,,musim cuti sekolah macam inilah ramai yang mengambil peluang untuk bercuti bersama family masing2,,tidak ketinggalan juga family saya,,secara tidak sengajanya,,suatu petang jumaat,,


mak, ahad ni abah ada g jemputan kahwin mane2 x?
ade,,tp kt area sini aje,,kenapa?
xde ape,,rse mcm nk g picnic lah,,jom mak?!! nk x?!!
jom lah,,tue si nazrul tue,,dah banyak kali ajak,,,kesian die,,
okeh,,jomlah kalau macam 2,,kite g sg.pinang nk mak,,,yang kt bawah genting 2,,
boleh aje,,,cakap la dengan semua,,
okeh!! mak prepare makan eh,,hihi,,
erk!!


malam itu...


nazrul!!ahad ni ko nk g picnic x?
betul ke ni??nk la,,,ktne?!! *dah excited gler v(^_^)v
kt sg.pinang,bawah genting tu,,,ko nk kn?!!okeh,,,ko cari khemah!!
aik?!!aku plak yang kene??
ah,,xde2,,,kawan2 ko xkn xde khemah kot,,pnjmla jp,,,ala,sng ko jgk nnt,,nk salin2 baju,,sok aku tau ade,kalo xde,,ahad ni cancel g picnic!!
#$%^&*!


haha,,sungguh mudah kerja saya,,mengarah itu dan ini macam bigboss plak,,huhu,,,tidaklah sampai mcm tue,,semua pun kne trun padang menyediakan itu dan ini,,,kami pergi ahad petang,selepas abah pulang majlis kenduri kahwin,,tidak jauhpun perjalanan, plus minus 30mnt je dr rumah,,sungguh teruja perasaan kami semua,,,hihi~

*muke excited masing2,,xsbr nk berpicnic,
kami si 3dara naik 1kete,,yang lain,naek kete abang,,v(^_^)v




*akak yang xde keje,,snap pic signboard,,bukti perjalanan katanya,,hehe,,







*sesampainya di sg.pinang,,akak n anis dengan penuh excitednye,
macam xpnh smpai je,,haha,,
 
 



*juga golongan warga tua,,nadi utama trip ini,,heheh,,v(^_^)v






*yeah!!saya juga tidak ketinggalan,,menampakkan kegirangan dilubuk hati,,,
 
 



*okeh,,sampai2,,cari port n diri khemah terus,,,cepat2 je masing2 nk buat,,xsbr nk trjun sg,,haha,,kami yg pmpn hanya mampu melihat,,,ngeh3x~






*now,,tym 2 posing!!haha,,mmg giler sy0klah,,lme xrelease tension cmni,,,
 
 
 
 
*tp kami si 3dara xmandi pun,,cume bermain2 air di pinggir kali aje,,
mls mahu bertukar2 pakaian,,haha,,leh plakkan,,,td bukan main excited,,v(^_^)v
 
 



 *tengoklah,betape keghairahan melampau oleh kakak dan juge adikku,,
semacam kanak2 riang kn,,layan kan aje,,







*juge ayah saya yang sedang melepaskan gian, berendam di dalam sg...tmpt kesukaan, duduk dibawah terjunan air yang sangat deras n sejuk,,,almaklumlah,,air genting kn,,,u'alls pk la sndri sejuknye,,,hihi~






*lain pula keletah emak,,,hanya duduk sahaja memerhati anak beranak bermandi-manda,,sambil tergelak sendirian~





*rest sekejap,,selepas puas bermain2 air,,hihi,,ttbe port dah bertukar,,,td diri khemah kt tmpt lain,,ni kt tmpt lain plak,,,cmne tuh?!!haha~










haa,,,cmne?!!best x trip picnic kami,,,kepada u'alls,,ni la msenye kite nk bersantai2 dengan family,,,jgn lepaskan peluang,,hargailah mereka selagi mereka ade,,kalau bukan kite yang buatkan family n diri kite happy,,siape lagi kn?!! so apelagi,,,grab diz oppurtinity!!



[mynewmenadieya]



4 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

What the nice picnic i guess.. wooot2! lama dah kot tak merasa main air kat Ulu Yam sana.. hehe.. yup, agreed ngan statement last tu.. =)

yours
SH

mynewmenadieya said...

hehe,,,
tau xpe,,,nextyme,,kite deal trn same plak,,amacam?!!!
atau,ko nk banje aku naek gnting?
haha~

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Naik genting? cool idea.. aku nak ko naek solero tu.. k? hahah~ =P

yours
SH

mynewmenadieya said...

huhu,,takuttttttttttt,,,,