Pages

Tuesday, December 28, 2010

memang musim orang kahwin!!

assalamualaikum..
setiap kali cuti sekolah mesti ade orang kahwinkn,,
memang sangat sinonim cuti sekolah ni dengan majlis kahwin,,
bile cuti sekolah je,mesti ade org kahwin,,
bile orang kahwin je,,mesti cuti sekolah,,,


okeh,,sepanjang minggu-minggu yang lepas,,
ada 3 invitation yang saya dapat,,
dan semuanya saya pergi tanpa gagal,,
starting 11 dec tempohari,,,
saya pergi ke wedding anisyuhada dan pasangannya aizuddin,,
anisyuhada merupakan member baik saya di sek. teknik dulu,,
dduk sebelah2 dalam kelas,,pendiam je budaknye,,
xbanyak bergaul,,xsangke jodohnye cepat dari saya yang terlebih acting ni,,haha,,

 *mereka bahagia bersama,,anisyuhada <3 aizuddin*





18 dec..ke majlis kahwin sakeena dan pasangan, syful,,
sakeena juga member di sek. teknik dulu,,
kami 1dorm tyme form4,sekarang die masih study lg di UTHM,,
pun tidak sangke jodohnye cepat,,,hihi,,


*mereka serasi bersama,,,sakeena <3 syful*




19 dec. pula ke majlis kahwin izuddin dan athira,,
din classmate saya,,haa dekat majlis din ni best skt coz dpt jmp ngan memb2 kelas yang dah lme sangat xjmp,,
leh tahan ramai jgk,,,mengikut kiraan saya,,adelah dalam 14 org,,ramai la 2 kan,,
bestnya,,masing2 bertukar2 crite,,semua pun dah berjaya dgn kerja masing2,,hehe,,
tp ade juga yang still futher stdy,,alhamdulilllah,,masing2 menjadi,,hehe,,

*mereka pasangan bahagia,,izzudin <3 athira*



apepun kepada mereka2 yang sudah menempuh hari bahagia ini,saya doakan kalian bahagia sehingga ke akhir hayat kalian dan di kurniakan cahaya mata yang cute, soleh dan solehah,,dan menjadi orang yang berguna pada masa hadapan kelak,,,aminnn,,

 *antara seangkatan kami yang memeriahkan majlis*


*kaum wanita a.k.a muslimah sejati,,hehe,,sejati?!!*


*inilah kami,,syok jumpe korang!!*


p/s: tahun 2011 turn memb sek ren plak,,adeh,,,sumenye dah nk kawen,,aku?!! haha,,hanya Tuhan yg tahu,,,(-_-")



[mynewmenadieya]




1 comment:

cik caramel said...

cikgu nadia, saya nak picture izzudin kawen boleyh kah?