Pages

Friday, December 17, 2010

saya gembira~

suke.suke.suke.suke!!
u'alls ingt lagi x entri saya yang lepas,, misi cuti sek~
buat pengetahuan u'alls,,
misi saya ni masih lagi berjalan,,
ye!! masih berjalan dengan lancarnye ok,,hehe,,
tiap minggu kot saya g timbang berat badan,,*excited punye pasal,nk melihat hasil~
dan setiap kali timbang itu jugalah,, ia tidak memberikan kekecewaan dilubuk ati,,,v(^_^)v
wajib timbang di tesco setiap ari sabtu dan menggunakan timbang yang sama,,*brula accurate, tol x?!!
dan hasil starting sabtu yang pertama semenjak misi berjalan, sehinggalah sabtu yang ketiga,,,means dah 3minggu,,,*dah 3 minggu,ari2 deal sebulankan?!!





44.2kg > 45kg > 45.8kg > 46.3kg


calculate: 
46.3kg - 44.2kg = 2.1kg


okeh,,,3minggu dah naek 2kg,,kire ok la kan,,
now semakin excited,,,
agak2 leh smp x 48kg?!
xsbrnye,,,(-_-")




p/s: wajib mendisiplinkan diri,,harus patuh jadual makan!!




[mynewmenadieya]




10 comments:

butterflyana said...

hehehe..aku nak turunkan berat badan..ko plak nak naikkan..meh amik lemak aku sket nard..hehe

mynewmenadieya said...

haha,,,biaselah 2,,,
nk naek smp tahap ideal je,,
meh la sni ckit,,,syoknye kalu bdn sng naek,,
aku mtblsme tgi,,
mkn byk mne,,ssh nk nek,,huhu,,

Fathiha Zainal said...

Wah wahh! Tahniah yaya.. Kte pn dlm usaha nk tmbh berat bdn n nk bg gemok ckit! Go go caiyok!

mynewmenadieya said...

yeah,,,ade jgk kawan!!
hehe,,,best2,,jom sme2 jlnkn misi,,,
jgn lupe mnm susu,,hehe

butterflyana said...

kamu ditag.
datang belog saya ye. :)

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

TAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHNIAHHHHHHHHHHHHH!!
Gemok kan lagi.. 60 sweet! =D

yours
SH

mynewmenadieya said...

byk ko pny 60,,,
2 tahap ko je mok,,hihi~

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Ceeettt!! Mok is beaauutifool!! =P LOL~
all the best for you!

yours
SH

mynewmenadieya said...

hehe,,tq mok,,,=)

mynewmenadieya said...

arini timbang lagi,,dah up 46.9kg,,yeah,,,