Pages

Friday, December 3, 2010

ape yang kite dapat kalu kite b'blogwalking?!!

hye v(^_^)v
ubah mo0d plak,,
saya nk m0od epy je,,,leh x?!! hehe~

kt sini saya nk share ngn awak2 kt sne 2,,
berkenaan ngn 'jalan2' saya td,,
ye!! jalan2 ataupun bahase rasminye 'b'blogwalking' ok!!

disebabkan kerajinan yang melanda,,
ditambah dengan semangat pelik, teruja yang teramat sangat dengan dunia blog ini,
maka saya dengan bersungguhnye menerjah2 blog2 yang ade,,
macam2lah yang saya jumpe,,,

dan disebabkan ini juga saya telah berjaya me'contact' semula memb lama saya ni,,
meh klik sni,,,,dia ni memb baik saya mase kt matrik dlu,,
rindunye kt dia,,si cntik manis, ayu bertudung litup lagi bertinggi lampai,,
mcm model u!! hihi,,,*cik fateh, sile berterime kasih sekarang ye,,v(^_^)v~
juga bertukar2 link dengan en.ery,,*kenalan alam maya since 4thn yg lepas~
arini jmp ngn die blk,,ehsan ym td,,

kemudian,,,teruje jg,,sbb mcm2 GA n contest yg sy jmp,,
n rse2 mcm nk mencube nasib,,
mne tau kan,,,kot2 bertuah,,
untung sabut timbul,,untung batu tenggelam,,
untung saya??tuhan saja yg tahu,,kn3x?!!
u'all tgklah nnt,,kalu ade entri psl GA or cntest2, mknenye saya dah join lah 2,,
wait n see!!,,hihi~


*godek2 album, jmp pic ni,,,,miss thiha, tp saya suke panggil die fateh!!
lihatlah betape tembamnye gerangan saya 5thn lps kn,,,v(^_^)v



p/s : tibe2 rindu zaman matrik,,,dill,zaza,,,pecte?!! (-_-")



[mynewmenadieya]



3 comments:

Fathiha Zainal said...

Ouhh... Blushing! >_<

Kte 2 2 tembam time kt matrik dlu. Hihi~~

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Thanks Nad! haha.. ko kawan online aku paling cool!..
blog prime aku di www.shahrulhairy.com

thanks again! =D

mynewmenadieya said...

shahrul hairy: hehe,,okeh ery,,nextyme aku pomot blog ko yg 2 plak~

fateh: stuju!! hehe~