Pages

Monday, December 6, 2010

marathon ahad saya~

phewww,,,mmg letih (-_-")
smlm pagi2 dah kuar anta mk kt rmh mkck kt cheras,,
then, saya n kakak trs ke jln tar dan juge sogo,,
tujuan utama adalah untuk mencari set cadar+comforter kakak!!

*ni lah KL,,kalu xjem, bukanlah KL nmenye,,
nk msuk tghari pun jem lagi,,ni 4lane tau,,kalu 1lane,,u'all pk lah sndri cmne rupenye,,
sakit kaki saya dok tekan2 clutch,,(-_-")

adeh!!
kalau dah smp jln tar 2,,
 u'all tau la kan,,
apelagi,,shoping shawl la,,
Ya Allah,,mmg gile!!
tambah2 ia mmg sudah mnjadi trend skrg kn,,,v(^_^)v


 *lihat sajelah kedai ni,,ni bru part depan,,
belum msk dalam lg,,luasnye bagai,,huhu~


*tengok2,,betapa ramainye yang tengah Q nk bayar,,
kedai ni macam pelik sket,,curam ke belakang,,,
macam masuk dalam gua yang dipenuhi shawl pun ade,,,v(^_^)v


okeh,,lepas dah dpt shawl yang cantek gler,,
barulah kami menuju ke sogo,,
usha2,,tinjau2,,survey2,,
xjumpa jugak set comforter yang akak berkenan,,
perut pun dah lapar,,
apelgi,,singgah di fudcourt sogo,,
dan melantak,,hihi~


*wahh,,bru nmpak kau senyum nard!!

*1 more snap,,,jom mkn,,,
nasi ayam madu kt sni mmg best,,
bismillah~

pas mkan,,trs g masjid india untuk bersolat,,*solat mesti ditunaikan,,aipp!!
terlelap jgk la smntre tgu asar 2,,huhu,,*yg ni jgn tiru, xelok!! iskhh3x
okeh,,solat dah,,bdan pun dah segar,,tp brg yg di cari still xjmp lagi,,
apelagi,,,trs menuju ke tesco cheras,,


 *kt tesco jmp ini,,,sgt comel,,teruja!!


*tengok2!!
teruje betul kakak saya,,skali tgk price,,
mak aii,,mhl gler,,rm559,,sumpah mahal!!
so, xjd bli,, frust!!


sbb frust pny psl,,
gagahkn jgk lah g jusco cheras,,
kt sne lg best,,byk choice n puas ati,,
dptla kakak sambar 1,,
settle sume,,kul8lbh bru smpai rmh mkcik n pickup mak tuk blk rmh,,,
smp rmh kul9lbh,,,
mandi2 n terus tdo,,
sungguh meletihkan,,dah lme xjalan sakan mcm ni,,
smp denyut2 kple,,(-_-")








 p/s: tengah letih2 ni,,dpt mnjekan diri macam kt ats ni best kn?!!




[mynewmenadieya]

5 comments:

a.l.e.f.a.h said...

Nad!!kena senyom!!!
i mish u like crazy!!!!!

mynewmenadieya said...

haha,,,
miss u 2!!
jom2,,,kite wt reu lagi nk,,
tp tgu aku dpt gji dulu lah,,skrg xberduit,,,
lainlah kalu ko nk payong,,v(^_^)v hehe~

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Model makanan futkot.. =D

a.l.e.f.a.h said...

hahahahaha,tunggu aku pon berduit jugak lah cam2,
hehehehe!
cekgu kena belanja!

mynewmenadieya said...

boleh2,,
aku blnje,,tp kau yg byr,,,amacm??
hihi,,