Pages

Sunday, January 2, 2011

labuhan tirai 2010

..assalamualaikum..
maaf entri kali ni terlewat sikit..
tapi masih tidak terlewatkan untuk aku mengucapkan selamat tahun baru kepada all blogger semua,,
azam?!!owh,,tidak reti mahu berazam2,,cuma berharap semoga tahun ini bertambah baik dari tahun lepas,,
semoga bertambah kebahagiaan dari kedukaan,,dan semoga diberi kesihatan yang baik kepada aku dan orang2 yang tersayang disekeliling aku,,juga berharap semoga dipermudahkan segala urusan,lebih2 lagi berkenaan alam pekerjaan, yang aku dah nmpk betapa banyaknya cabaran sedang menanti,,owh!!mintak dikuatkan semangat!!



kini 2011 telah membuka tirainya,,tinggallah 2010 dengan pelbagai kenangan yang aku rasa banyak sedih dari kegembiraan,,ok,,forget it!! kat sini aku nk bercerita tentang cerita2 gembira saje,,v(^_^)v
malam 31hb tempohari kami 1family having a dinner 2gether2,,sangat seronok,,untuk 1styme kau tahu!!
mana tidaknye, faktor masa tidak mengizinkan,,untuk kali ini,,my sis n bro yang 'payung',,okeh,tidak mahu bercerita panjang, jom usha terus kenangan2 kami di malam itu,,destinasi pilihan adalah di Bandar Rawang,,nama restoran lupa nk dikenalpasti,,haha,,tp masakan dorg sngt memuaskan,,sedap!!


*gaya penuh dengan shawl yang semenjak dua menjak ni menjadi kegilaan kami si 3dara*
*harus bergambar dahulu sebelum bergerak*




*mak n abah sedang menunggu dengan penuh sabar*
*juga adik n kakak yang sedang leka memerhati sekeliling*
*peace v(^_^)v,,suke betul dengan icon ini ye!! abg kt sebelah macam nk tido,,haha*
*penantian yang penuh sabar,,mujur cuaca baik,menambahkan m0od untuk bersantai2 malam,,eh,mak pun mcm nk tido jgk lah,,hihi*





*senyum seindah suria,,hehe,,mampos aku kalu die tau aku msk pic ni,,clear sgt,,haha*
*borak sana, gelak sini, termenung sana, usha sini,,makanan pun sampai*




*menu pilihan siakap stim, tomyam seafo0d, khailan ikan masin,telur dadar, sotong celup tepung dan udang celup tepung,,nyum3x*



*memang xsalah pilih tempat la,,,rasa mmg no1,,berbaloi jgkla kalau tunggu lama pon*

*lihatlah betapa lapar muka mereka,,penuh berhemah konon mik mknn,,haha*



*selera makan masing2,,,tidak tinggal walau sikit pun,,habis semuanya,,mak aii,,mmg tahap lapar giler kami semua*



*tengok2,,xtipukan siap susun cantik2 lagi,,memudahkan pekerja2 kt sini,,haha*



*haha,,sebenarnya ngah tgu satayla,,,2 yg clearkan meja 2,,kami xcukup kenyang dgn menu td,,so muat lagi perut ni nk menjamah satay,,huhu*










p/s : nextyme turn aku lah pulak,,tnggu kemasukan gaji yang entah bila,,huhu~
     : masa nk blk,,bertembung ngn k.ct,,die kate aku dah chubby,,hehe,,sukenyeeeeeee~



[mynewmenadieya]





3 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

adesss.. ko nie, buat aku lapaoo je le.. huhuhu..

mynewmenadieya said...

hehe,,org gumuk mmg salu lapa,,,aip!!

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Gemok?? helloww~ esskussmeeee.. i'm SLIM hokkeh! =P

u tu demok! kah kah~