Pages

Saturday, January 15, 2011

eh,,cikgu nadia,,cikgu nadia,,,

Jumaat pagi, di dewan sekolah,,,

eh,,cikgu nadia, cikgu nadia,,
cikgu,,cikgu,,,
ye,,?!!
cikgu betulke cikgu dah xajar kelas kami?!!
aah,,jadual baru saya xde kelas kmu,,
ala cikgu,,,sedihnye,,,ktrg baru je seronok2 masuk kelas cikgu,,
erm,,xpela,,nk buat macam mane,,ia di luar bidang saya,,
saya pun dah seron0k mngajar kelas kmu,,,tp nk buat cmne,,,
ala cikgu,,,ckgu ajr seronok,,,xbestla pasni,,
eh,,jgnla ckp cm2,,,semua ckgu pun same,,xpela,,yang penting belajar rjn2,,tnm minat belajar k,,,


ececeh,,,kau cikgu nad,,bukan main manis mulut kau bercakap ye,,
haha,,,2lah beberapa senario pagi semalam,,
terharu betul aku,,bru 2x msk kelas dorg, dah rse dihargai,,
honestly la aku ckp,aku sgt sernk ngajar kelas 2T1 ni,,
semangat xhengat la,,huhu,,tup2, stating isnn ni, jadual aku totally berubah,,,
xpela,,aku trime dgn ati terbuka,,semoga anak2 murid aku berjaya semuanya,,,



p/s: tanam semangat untuk menjadi guru tingkatan yang berkaki lebar,,,hahaha~




[mynewmenadieya]




3 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Bagusnya anak murid itu.. saya pon nak masuk sekolah balik lah kalau cam nie.. =)

p/s; Dont serabot2 k.. chill =)

mynewmenadieya said...

hehe,,,okeh,,,jom masuk sek blk,,
meh aku ajr kelas ko,,boleh?!!
ada brannn?
haha~

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Bran tak bran la wehhh~ hahahah~
Agak scary gak la LOL~ =P