Pages

Thursday, January 13, 2011

jangan ingat kau boleh bersenang-lenang je kan!!

assalamualaikum!!
wah,,ayat nk bikin panas aje kn,,,
nasib kau lah nad,,
2minggu dah bersenang-lenang,,review entri yg sebelum, bukan main sy0k life ko kt sek kan?!!
dengan total mngjar 16 waktu, dgn tiada memegang kelasnya n ape2 lagilah,,
tp,,itu cume semntara,,,hari ini jadual baru sudah keluar,,,
dan seperti yang dijangkakan, burden is burden!!
dan kau harus terima dengan hati yang ikhlas wahai nad oii,,haha~

okay2,,aku pasrah dan sedang merelakan hati menjalankan tanggungjawab yang diamanahkan,,
stat isnin ini, total mngjar untuk smnggu adalah 21 waktu,,
 masih menjadi guru untuk subjek KHB dan juga PJK,,cuma ditambah sedikit dengan Sivik,,
sivik ok,,sivik!! tp beter jugaklah, coz aku ske dok bercrte dgn stdnt aku,,paling tidak pun,,goreng je ape2 crte,,supaya dorg berminat nk dgr,,hehe,,


dannn,,,,benda yang paling seronok adalah menjadi guru kelas untuk tingkatan 3P3,,
iaitu kelas yang agak belakang2 sedikit,,huhu,,,terima sebagai cabaran,,(-_-")
semoga semua urusan aku dipermudahkan,,,

oh ye,,,1more,,bru saja ditarik untuk menjadi guru penasihat kadet polis,,
tiada rezeki untuk pengakap,,huhu,,xpelah,,,juz berbakti untuk sek,,,hehe~
dan, juga menjadi kakitangan library, bernaung di bawah unit BBM,,
lepas ini, muka aku byk lah bertempek kt library 2,,huhu,,
itu sahaja,,

esok,,harus pusing 1 sek,,,mencari guru2 yang aku amik alih tugasnya,,,
harus cekap buat kerja,,jgn berlengah lagi nad,,
juga jangan cepat merugut!!
"buat ape nk takut, kan dah besar,,,"
hehe,,,somebody yg slalu ckp mcm 2 dekat aku,,,



p/s: mula selesa dengan persekitaran sek,,mudah2an semua berjalan lancar,,,
p/s/s: sedih sebab dah x mngjar kls 2T1, akan merindui budak2 kls 2,,dorg mmg best,,





[mynewmenadieya]




3 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

hope semua berjalan dengan lancar.. Aminn.. =)

a.l.e.f.a.h said...

Cekgu nard!
macam best je keje,hehehehehe!
cikgu sivik!
ajar betol2!

mynewmenadieya said...

aminnnnnnn,,
haha,,alep,,mmg best,,ngadap budak2 2,,,
mcm2 kerenah,,,tp byk juga cabarannya,,,
huhu,,harus tabah hadapinye,,
doakan kjyn aku k,,,