Pages

Monday, January 17, 2011

kalau degil, tarik je telinge die,,erk,,boleh?!!




hari ini 17 jan 11, jadual baru dah dikuatkuasakan,,
aku telah dijadualkan untuk masuk ke kelas 2T2 n 4A2,,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dan,,,
dikelas 2T2, selepas abis PnP,,

"cikgu, cikgu kenal kakak saya x?"
"kakak awak? name ape?"
"habibah zulkifli,,"
oppSss,,*melopong mulut aku jap, tapi pura2 co0ol,,
"eh, itu kawan sy,,o0o,,kakak awak ye 2,,"
"aah cikgu,,"
"o0o,,patutla muke awak sama,,"
*senyum,,,**(^_^)**

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
OTW balik rumah,,,
dalam kete,,sempat text bibah,,*jgn tiru aksi ini,,huhu,,
mesej berbunyi,,

"bib, aku ngajar kelas adik ko,,huhu"
"ye ke? hehe..yang form bpe? kalu degil ko tarik je telinga..."
"form2..adik ko form bape lagi? aku ngjr KHB. br arini, ada pertukaran jdl..abis kls td trs tny aku..haha..sakinah eh nmenye,,xingat aku..huhu"


tengok2,,,haaa,,,dapat green light trik telinge 2,,,kau ade?!!
leh plak dapat ngajar adik memb kan,,
kui3x,,,macam2 hal lah,,hehe~




*skaliskale cikgu nk ranggi,,boleh?!!





p/s: lepas ni ape hal plak lah kan,,huhu




[mynewmenadieya]





10 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Tarik telinga jgn sampai putus ye.. kih kih~ =P

p/s; cantik baju ko.. =D

mynewmenadieya said...

haha,,punye lama ko usha blog aku,,bru kali ni ko puji aku ye,,hehe~

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

hehe.. sebab, baju nie je yg cantik.. opss.. =P

mynewmenadieya said...

yela2,,sedar diri,,huhu~

Fathiha Zainal said...

Eehemmm.. Bkn men lg yea cikgu.. ;p

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

But Nad, ko ttp cantik di mata aku.. opzzzz! =P

mynewmenadieya said...

opzzz,,,,double meaning x?!!
lalalala,,,

mynewmenadieya said...

fateh,,hihi,,,bukan main yea,,,tp main2,,,hehe~

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Tak dep dabel2 meaning.. aku selalu tripel menaing.. kah kah~

mynewmenadieya said...

hak3x,,,
iyelah ery,,hehe~