Pages

Sunday, May 8, 2011

inilah kami~

.assalamualaikum.
go.go.go...life must go on!!
wake up nad,,,jangan mudah putus asa,,,normallah hidup kalu banyak dugaan,,,kalu x,,xmencabarlah hari2 kau,,huh!! macam jugak cuaca,,ada panas,,ada hujan,,,sekejap cerah,,sekejap redup,begitu jugaklah ape yang aku sedang rase sekarang ni,,bukan setakat hujan, panas, cerah, redup,bahkan,,ombak, badai, ribut n taufan skali pun,,sanggup singgah kt ati aku ni,,,okeh,,no p0int it is!! enough~

petang semalam, untuk menghilangkan segala kekusaran di hati,,kami si 3dara telah 0uting bersama ke kl,,,KL tue besar ok!! besarlah untuk nk bershoping n mencuci mata,,dats mean banyak tempat yang kau boleh pergi untuk memenuhi aktiviti ini segala,,,haha,,,jadi, kata sepakat dari we'olls juz go 2 KL SENTRAL..senang cerite,,juz amik cab ke rawang n go through to KTM then pickup da train. beli tiket pergibalik supaya xsesak nanti,,bijak bukan!!

nah,,,sampai di KLsntral,,rse macam nk giler sbb tengok baju cantik2,,,ikotkan ati,,rse macam nk rembat skali 10 helai,,amboi,,tamaknya kau nad,,haha,,,tp itu kalu ikutkan hati,,,xde mknenye aku ni nk rembat skali banyak macam tu,huhu,,selebihnya jalan2 sekitar situ je,,window shoping segala, makan2 dan solat,,,niat di hati macam nk jumpe ERY,,tapi xde rezeki,,,die sebok ngn tiz zaqiyah die kt sunway,,,haha,,xpe ery,,,aku tuntut nextyme,,boleh?!!

okeh,,rse mcm dah banyak gilos aku merapu,,ery kate,,kalo ko nk orang suke blog ko,,jgn text terlalu banyak,,tp aku xkira,,nk jugak text banyak2 sekalisekala,,haha,,supaya orang tau betapa apa yang aku rase sekarang,,boleh?!!hihihi,,dah2,,jum2,,,aku nk tunjuk model2 cantek kt korang,,,sile muntah sekarang,,,blueekkkk~ LOL


*sedang oncall dengan ery,,,kon0n2 nk mik ati aku, nk dtg,,tp hampeh,,huhu*

*di salah satu gerai pakaian bersama kakak kesayangan*

*juga bersama adik kesayangan,,kami memang suke berjimba,,,hehe*

*before bayar,,snap dulu,,hehe*

*menuju ke level 1, cuci2 mata kt sane plak,,adeh,,gaye catwalk tuh,,awww*

*pilih kak,,,pilih dik,,,pilih2,,jgn xpilih,,,pilih jela,,,nk beli kne pk 5, 6, 7, 8x,,boleh?!! haha*

*suke bebeno bergambo ye cikgu!!*

*cantik kn skirt nih,,secantik hargenye,,agak2 aku bli ke xye?!!hehe*

*penat membeli,,penat mencuci,,,rest jp kt coconut shake ni,,layan segelas,,,*

*y0oo,,,,wassup!!*

*o0ps,,perut harus diisi,,,mcD saje tempat di tujui,,,huhu*

*xde koje!!*

*heheh,,,okeh,,itu saje model2 cantek ari ini,,,syyhhhh,,,kite2 aje ok,,haha*


p/s: cukup untuk membuang masa,,,now prepare for pnp nextweek,,ngeee,,



[mynewmenadieya]


6 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Assalamualaikum Cikgu Nad,
Eccceh, formal gitu... comey la hang.. naseb tak bek la semalam, semalam xde Tiz Zaqyah.. bek aku jumpe ko je Nad.. huhuhu~

Next time k.. salam...

mynewmenadieya said...

haha,,tau xpe,,smp nk balik aku tunggu ko,,tp ko sombong,,pdan muke,,wekkkk,,,,,

ayie said...

perghh shoping sakan..hehe

mynewmenadieya said...

haha,,,manede shoping sakan,,,
window shoping je,,,hehe~

[sutera kasih] said...

wahhhh bestnya dia shopping & jln2 :)

SAYA TAK SUKA PANGGILAN HANGIT!
SAYANGI VAGINA ANDA

mynewmenadieya said...

hehe,,,sgt best,,,kami sume sekepala,,,thnks datang singgah,,hihi