Pages

Wednesday, May 4, 2011

c wut i c~

.assalamualaikum.
haihhh,,lame bebeno rse xhapdate belog nih,,
mcm2 bende jadi,,,
ade happy ade yang x,,,,beselah,,2 sume lumrah dunia,,
xkn kite nk sntiase happy or sedih memanjang,,,

minggu lepas adalah minggu busy aku,,,so xde mknenye aku berhappy2,,huhu,,
sungguh meletihkan kau tahu!!
org deret cuti 3hari,,,tapi aku,,,deret jage kawad 3hari,,goshhhh!!
tapi,,tapi,,tapi,,,agak berbaloi,,,sbb menjadi ketua platun terbaik wanita,,yes!! tahniah anis!!

okeh,,lupekan!!
bukan itu point story aku sebenarnya,,,
aku menulis ini adalah untuk menunaikan tuntutan member aku sorg nih,,
teringin bebenor die nk tengok,,tp aku malas nk kupas panjang2,,korang tengok n nilailah sendiri,,hehe,,,




mungkin aku n beberapa makhluk terlibat je yang tahu motif ini,,,sekian,,hehe,,,
so,,,wut do u think?!!
am i rite?!!

p/s: sory imran,,cikgu cilok pic kmu,,,v(^_^)v~


[mynewmenadieya]




7 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

OH my GOD!!
What the really.... ok2 **pejam sat**

mynewmenadieya said...

hehe,,,ape yg ko mksdkan 2 ery,,hihi~

Fathiha Zainal said...

Yaya.. Kte tau.. Sama macam....... Huhu..

mynewmenadieya said...

huhu,,,kn3x,,,,
kmu pun ckp bnde sme,,,,

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Aku maksudkan... muka budak tu..
COHHHMELLL!! hehehe~
btw, is SAME la jugak... iras2 kot?

eryn mohd nor said...
This comment has been removed by the author.
eryn mohd nor said...

cnteq blog cikgu!!!!!!jumpe kt skolah nnti yer cikgu nadiyah!!!!-arina :)