Pages

Monday, June 13, 2011

berchenta lagi~







.assalamualaikum.
hehe..tajuk nk menang aje,,,v(^_^)v
mestila, ni feeling betul2 punya,,bukan maen2,,haha,,
i memang tengah jatuh chinta!!


 alkisah, jumaat petang i ke ptrjya untuk berjumpa sahabat kesayangan iaitu zhulieya
sebagai penghormatan terakhir sebelum beliau berangkat ke sarawak,,
pertemuan yang sangat2 i hargai, pertemuan yang penuh dengan cerita2 yang serbaserbi,,
malam itu, pilow talk xhengat dunia,,smp pukul 4.30 pagi baru lena,,
sungguh!! i manfaatkan sebaiknya,entah bila akan berjumpa ngn u lg kn zhulieya,,huhu~


apepun, alamanda, johnny, waterpark, masjid dan sekitar putrajaya adalah suatu kenangan yang sangat indah bagi i dengan u,,semoga u tabah dibumi "brooke",,,
jangan lupe usha tempat best kt sne,,nextyme boleh licious serbu tempat u pule,,hehe,,,
gudluck mydear~

bergambar adalah harus untuk kami,,hehe~

waterpark yang sungguh indah, sampai sni pun sebab tersesat,,haha, thanks god,really appreciate!!

bunga2 chentadieya,,0pss!!


hehe,,jgn tanye knpe tibe2 ade ema,,nnt i explen kt uols,,hee~

yes,,akhirnya,,merasa jugak i berdriverkan zhu,,biasanya i yang drver dia,,haha

@johnny, main masak2 n main makan2 dengan zhu~

hasil masakan chentadieya dan chentalieya,,haha,,

posing yang xbpe nk maut, tp tetap cun,,hehe,,i loike!!~

haha,,ini barula bunga2 chenta,,,ada bunga dan ada chenta,,nmpk x?

mo0d feeling ala2 outdoor phtoshoot ~

hehe,,apakah?!! speechless~

mo0d ala2 hindustan, main chak2 belakang pokok,,haha~

juge santai ala bride, dalam ati,,"nnt nk  outdoor photoshoot cmni lah,,lalala~"


haha,,berangan xsalah selagi ingat dunie,,


p/s: plan asal adalah termasuk ema, tetapi beliau adahal n trpkse dtg lmbt,,tp xpe,,jnj dtg juge kn,,hihi,,inilah episod chenta aku~



[mynewmenadieya]


2 comments:

mUnie UncLe hUsin said...

pandai korang pilih tempat...
cantek!!!
tuan empunya pon cantek jugak...
hehe..
makin cun melecun lak sekarang..
dalam hati ade bunge gitu....
hehe..
=)

mynewmenadieya said...

hehe..mstila..kne sntse ceria...smgt bru,life bru.yeahh!!hehe